Du læser nu
Soundtrack

Soundtrack

Jeg er klar over, jeg har skrevet om dem før – men albummet JJ N’2 har kørt på repeat i mine ører idag, og jeg har virkelig haft sådan en vild problem-knuser dag, hvor jeg nærmest har fikset alt hvad jeg har kunnet af løse ender… min cykel er blevet lappet (af mig selv!), jeg har været på posthuset, i banken, fået taget nye pasfotos og færdiggjort op til flere projekter på arbejdet. Virkelig win. Så måske det er musikken? Og måske man kan sprede lidt problemknuserness med et par tunes!?

I know I’ve played some of these songs before, but this album’s been playing on repeat in my ears today, and I’ve litterally been a super problem-solver all day long, so maybe it’s the music!? And worth sharing?!;)

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top