Soundtrack - Acie

Soundtrack

Jeg er klar over, jeg har skrevet om dem før – men albummet JJ N’2 har kørt på repeat i mine ører idag, og jeg har virkelig haft sådan en vild problem-knuser dag, hvor jeg nærmest har fikset alt hvad jeg har kunnet af løse ender… min cykel er blevet lappet (af mig selv!), jeg har været på posthuset, i banken, fået taget nye pasfotos og færdiggjort op til flere projekter på arbejdet. Virkelig win. Så måske det er musikken? Og måske man kan sprede lidt problemknuserness med et par tunes!?

I know I’ve played some of these songs before, but this album’s been playing on repeat in my ears today, and I’ve litterally been a super problem-solver all day long, so maybe it’s the music!? And worth sharing?!;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top