Du læser nu
Cheap Monday

Cheap Monday

Cheap Monday
I aften går det løs med det store Cheap Monday show heroppe i Stockholm, hvor modeugen nu er i fuld gang! Jeg holder også lav profil heroppe, qua dårlig fod, men er nu alligevel lidt ærgerlig over, at misse netop Cheap Monday – mest fordi det bare er et kæmpe show og en stor oplevelse.. Det var også her Frede og jeg havde en nærdøds-oplevelse i vinters. Good times. Anyways – nogle af de styles der i aften vil valse ned af catwalken vil allerede være at finde på butikshylderne IMORGEN! Whoa! Hurtigness dér… Det drejer sig om 5 forskellige styles, der lander i begrænset oplag i butikkerne… Disse to er mine favoritter – især de hvid med sølvknæ synes jeg er ret tjekkede og et virkelig godt alternativ til de der Acne-basser jeg aldrig fik fat på, fordi… well… de kostede en nyre.

Cheap Monday is showing in Stockholm tonight – some of the jeans that’ll be walking down the catwalk will be available for purchase tomorrow! Whoa! It’s 5 different styles and these two are my faves – especially the white pair with the studded knees are pretty awesome!

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top