Du læser nu
Dobbeltgænger!?

Dobbeltgænger!?

Dobbeltgænger!?
En læser spurgte mig om jeg havde været til blogger-fest med BitteBitte for nylig… Njaa… Det var jeg ret sikker på, at jeg ikke havde… Men der skulle tydeligvis have været billeder af mig.. Nååå… Interessant.. Og absolut noget, der lige krævede yderligere investigering.. Og rigtigt nok.. Dér sidder jeg… Eller.. Det gør jeg jo slet ikke.. Men det gør min dobbeltgænger (… heldigivis er min dobbeltgænger af den virkelig kønne slags – phew!)!! Ha!! Very funny!! Jeg undrer mig lidt over hvordan den samtale må have forløbet, for et eller andet sted er der jo sket en misforståelse, men manner hvor gad man godt have været en flue på væggen lige dér.. Hehe.. Ihvertfald en opfordring til både BitteBitte og Kønne Dobbeltgænger (som i øvrigt møder op til bloggerfest iført ACIE-farvet BLAZER.. Det SKAL jo gå galt;)..) til at vi alle tre stikker hovedet sammen og får drukket en øl en dag:)

 

A reader asked me if I’d been out partying with BitteBitte.. Erm.. Not that I knew of.. But apparently they had pictures of me.. Hmm… Had to check it out – and it’s really not me, but I love that some drunken conversation went that wrong.. Haha.. So funny.

 Kommentarer (15)
 • Der er ingenting at tage på kappen – jeg ville bare ønkse, at jeg faktisk havde været til festen, for meget tyder på, at det var en god af slagsen;) Og altså – den her misforståelse var jo bare hyggelig og sjov! 😀

 • Acie og Cecilie, jeg beklager..! Tager den gerne på min kappe. Det var jo trods alt mig der tog billedet og postet det i den tro at det var Acie, haha 🙂 Ved sku ikke lige hvor det er gået galt, men har nok fået lidt for meget indenbords og så kan det være svært at finde rundt i billeder, samtaler og visitkort når man vågner næste dag!! Beklager.. Men det er sku lidt morsomt 😀 haha..!!

 • Det er jo bare en misforståelse på en våd og festlig aften – jeg kan aldrig höre hvad folk siger, når musikken spiller og jeg holder Jack i hånden, så det er nok bare det der er sket… Og hvad kan man forvente, når man går under et så stenet navn som “Acie” – udtalen er jo en gåde!! Så ja – bare en händelig misforståelse, men stadig virkelig sjovt og rigtig hyggeligt:):):) Put a smile on my face!

 • Hej Chris Barré,

  Jeg er pigen på billedet, og jeg udgav mig ikke som Acie?! Jeg vidste ikke engang at denne blog fandtes?
  Du spurgte mig kun om du måtte tage et billede, viste mig billedet, jeg sagde ok og du gav mig et visitkort til din blog.
  Men skidt pyt, det er nu en meget sjov forveksling/fejl:)

  Mvh. Cecilie

 • Arj hvor er det grineren! Det er da meget sjovere end folk der bare nakker ens billeder på diverse dating/stil-sites. Jeg vil også have en irl-dobbeltgænger 😀

 • okay så pigen på billedet siger hun ikke udgiver sig som dig men Chris Barre siger at hun præsenterede sig som dig? Oo Syntes hun ligner dig men nu ikke lige frem på en prik. hendes kinder er ligesom mere fremtrædene og runde end dine (ikke noget negativt 🙂 )

 • Beklager Acie, men hun præsenterede sig altså som dig..! HAHA. Hold kæft hvor er det egentligt komisk 🙂 Men tag det som et kompliment, hun syntes sikkert du er rocker sej 🙂

  Kiss Chris / BitteBitte

 • *fnis* Kan se hun også får gjort Emil fra S Magazine til tysker, det må ha’ været en våd og forhåbentlig også sjov aften.

 • Hahaha, det er jo mig?! Meget mærkeligt!! Jeg kan da godt huske at jeg fik taget et billede til festen, men hun spurgte ikke om mit navn eller andet. Jeg har aldrig udgivet mig som dig;)
  Nåmen, så ved jeg da hvor jeg har en tvilling hvis jeg mangler det en dag.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top