Du læser nu
Acie’s FW10 – farverne

Acie’s FW10 – farverne

Alright – igennem de sidste par uger har jeg gået og strikket på et stooort trend-segment.. en slags september-issue her på bloggen:) Jeg har tænkt en del over, hvordan jeg serverer det bedst – tanken er, at det er sjovt at få overblik over den kommende sæsons catwalk-trends inden vi allesammen skal ud og fornye garderoberne. Camille har allerede skrevet et inspirerende indlæg om samme, men jeg ville gerne have nogle billeder med – og så blev det pludselig et meget stort projekt og jeg var lige ved at drukne i collager et sted søndag aften;) Jeg har derfor besluttet at de kommer sådan lidt i sæt. Én gang om dagen. Det er meningen at det skal være let-overskueligt og let-fordøjeligt; og bare give lidt overblik. Og så havde jeg tænkt, at jeg ville lave et opsummerings-indlæg til allersidst – med de vigtigste looks. Anyways – I må sige, hvis det der er for meget eller for lidt. For overfladisk eller for tungt!

Føøøørste indlæg tänkte jeg kunne være om den kommende sæsons farvepalette:)
Nice neutrals – massere hvid, grå og camel! Her (f.v.) Haider Ackerman, No.21, Michael Kors.

Armylicious – sort, navy og armygrøn er the shizzle.. Her MiuMiu og 2xBurberry Prorsum!

Metallics – twinkle twinkle little star.. jeg er lidt bange for metallics, men måske jeg bare skal varme lidt op over for dem!? Her Salvatore Ferragamo, Balmain og Diane Von Furstenberg.

Tequila Sunrise – pink, orange og især röd var gennemgående i kollektionerne, som et lille farvesplash her og dér. Her er det Yves Saint Laurent, Stella McCartney og Sonia Rykiel.

Selv er jeg helt tosset med neutralerne og army-farverne. Metallerne skal jeg altså liiiige vænne mig til (hvad siger I?), men jeg kan også godt lide idéen om at kaste et farvesplash ind engang imellem. Fx min pink blazer! 🙂

I’ve been working a ‘september-issue’ for the blog for the past few weeks – just tryin’ to create some overview for the upcoming season.. I started out talking abt the color palette:)

 Kommentarer (7)
  • […] Sidste år konstaterede jeg, at metallics var the shizzle til de mange fw10 shows. I praksis blev metallics til sølv for mange af os, men i år er designerne mere specifikke og forventer, at vi trækker i de gyldne gevandter. Hm. Jeg er skeptisk. Hvad siger I? Skipper i sølv til fordel for guld? Somehow passer sølv bare bedre ind i den minimalistiske skandinaviske stil, no!? […]

  • Det er et et supergodt indlæg Acie! Med eller uden robocop-fod har du styr på det! Meget overskueligt – det kunne modebladene godt lære noget af 😉 Tak for den – også sprogligt – bedste modeblog!

  • Jeg er, ligesom dig, også meget glad for at camel-, hvide og nudefarver fortsætter vinteren over. Dem er jeg blevet meeget glad for i løbet af sommeren.
    Og army-looket er også lækkert! Sidste år var jeg meget mere rå i min stil end nu, jeg foretrækker et mere “afdæmpet” råt look som fx militær- og aviator trenden. Og metallics er da for fede, især til fest! Har købt en shiny guldkjole fra Erin Wasson på sommerudsalget som nok bliver brugt flittigt til vinterens fester.. 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top