Du læser nu
Ca Plane Pour Moi!

Ca Plane Pour Moi!

Eftermiddagen er fløjet afsted i et tempo meget ligt beatet i den her gamle klassiker, der bare lugter af guldøl, venner og at danse i alt for små Københavner-lejligheder kl 5 om morgenen… Ca plane pour moi!! Nu vil jeg drøne ud i byen – skal forbi et par butikker på vejen hjem! L8er!

My day has flown by in a pace not too different from the beat of this old classic… Ca plane pour moi moi moi!

 Kommentarer (2)
  • hej acie 🙂 kan huske at det var fra dig, jeg fik linket til modemedmere.dk hvor jeg fandt videoen til hvordan man draperede sin egen nederdel.. vil bare sige tak for det, det er nemlig super nemt og ser meget tjekket ud yet casual. snuppede lige et dagens hvis du er interesseret i mit resultat:
    https://missnorthcote.dk/2010/08/18/180810/

    bliv endelig ved med det gode arbejde. elsker din blog 🙂

    /lea

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top