Du læser nu
Røjser-Tid

Røjser-Tid

Røjser-Tid
… jeg startede dagen igår, med at troppe op på den amerikanske ambassade her i Stockholm for at få styr på mit visum… Da jeg kom kl 7.45 stod der allerede 50 mennesker i kø ude på gaden. Hvad sker der?! Nå – mig og Robofoden stillede os glade op og ventede… Og vi ventede… Og ventede… Og man må ikke have elektronik med ind på ambassaden så iPhone havde vi efterladt hjemme.. Der var altså ingen formildne omstændigheder med emails eller musik… Næææ.. Robo og mig måtte stå i vores eget gode selskab og bare vente.. Og det gik også ok, omend man bliver en kende træt af at stå og vente på ét ben, men jeg skulle nu nok klare det.. Men så var det, at det begyndte at regne.. Ikke bare sådan støvregn. Men reelt skybrud. På den vilde måde. Og når man sådan bruger begge sine hænder til at stå (krykker!), så mangler man virkelig en 3. arm til en paraply. Jeg fik dog numset mig i ly hos en venlig sjæl der også stod i køen. Men da jeg, efter at have stået i silende regnvejr i 25 minutter, kunne konstatere at både Robo og venstrefodens ruskinds-ballerina (god dag at have ruskind på fødderne.. fedt nok) var DRIV-våde var det, at jeg tog beslutningen om at jeg virkelig VIRKELIG fortjente et par nye gummistøvler. Jeg forelskede mig ret meget i et fint par oppe hos Ilse, da Frede og jeg var på besøg nemlig – men det var jo lidt fjollet, når nu man skal rejse. Og jeg har også altid lidt haft en aversion mod de klassiske Ilse-basser, men de her i “kroko” og UDEN de der snørrebånd, men med et sejt spænde.. De var lige i øjet.. Og når man så står dér og har våde poter, så er fornuften meget let at gennemskue. Og da man efterfølgende spenderede 1½ time i venteværelse med overaktiv A/C var beslutningen stadfæstet. Sådan et par hér i sort! De er SEJE! Og i naturgummi og med blødt for-halløj indvendigt. Og jeg prøver at lokke Frede til at hun også skal! Hun faldt nemlig også for dem.. Men måske man ikke er helt enig i at de er livsnødvendige, hvis ikke man har stået med en våd Robo og kulderystet et sted i Stockholm. Svært at sige. DO IT FREDDY! Og hvis nogle af jer andre også vil så fåes de HER!

This is basically a really long post where I’m whining over how I got really wet feet yesterday, and how that totally justifies that I’ve gotten a pair of new wellies… These babies, but in black.. So cool!

 Kommentarer (5)
  • Aij.. Jeg var ellers overbevidst om at jeg havde set dig i et par hunters i et tidligere indlæg?! 😛

  • Køb dem ! de er geniale – og så er der uld-for i så man kan bruge dem som vinterstøvler også og så bliver de heller ikke for varme om sommeren… Jeg går med mine året rundt og de er skønne (:

  • Måske er ideen ik heeelt optimal, det med at gå i mudder med lysefarvet gummistøvler men helt ærlig, det er da nemt at gøre dem rent udover det kan det se pissegodt ud med et par denimshorts og lys farve t-shirt til noget festival! I love it!

  • Ej det er da nogle super fede gummirøjser! Var selv ude at begive mig i Roskilde i regnvejr igår, for at få taget pasbillede… dårlig dag og vejr til at gøre det i. Jeg var ikke en gang udenfor i en halv time inden jeg blev sjaskvåd! Og jeg havde bare converse på! = Katastrofe + vabler da man kom hjem.
    Men når det kommer til disse gummirøjser, tror jeg faktisk at jeg foretrækker dem i den hvide/creme nuance 🙂

  • Sød historie – det er klart det afgørende for at røjserne nu er et musthave 🙂 Jeg har savlet over dem i to timer nu. De lyse er så meget mig – især vild med guldspændet, men de sorte er jo nok en anelse mere efterårs praktiske?! (Kæresten siger: Du er jo direkte dum, hvis du køber lyse støvler til at gå i mudder i… ) Hmm 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top