Du læser nu
Acie’s FW10 – Korte Jakker!

Acie’s FW10 – Korte Jakker!

Kapitel to i det store Acie’ske September Issue – holy moly, hvor skal vi gå meget i korte jakker til efteråret… Ihvertfald hvis vi skal være sårn’ rigtigt trendy på catwalk-måden… Her er et par udvalgte jakke-trends, på den korte måde:)

Acie's FW10 - Korte Jakker!

PELS – både fake og the real deal, så der er noget for enhver smag og budget! Selv kommer jeg igen til at anvende min vintage-basser, men overvejer at investere i en “chinchilla”-vest i fake fur, i samme stil som det blev vist hos Chanel:) Her er det Acne, Chanel og Paul&Joe!

Acie's FW10 - Korte Jakker!

AVIATOR – s.u.r.p.r.i.s.e.!! Den trend, havde I nok ikke set komme hva’?! Heh… Ej – den skal jo med, men behøver ikke for meget snak… Istedet kan vi jo begyndte at spare og se frem til en vinter pakket ind i det blødeste lammeuld..  Her er det Burberry Prorsum, Acne og Paul&Joe!

Acie's FW10 - Korte Jakker!

IN THE NAVY – korte navy jakker var (til min store fryd) også at finde hos rigtigt mange… Sådan en lille varm ulden fætter ville da ikke være dum?! Og så passer den jo helt eminent til den der army-trend! Her er det Balmain, Celine og Burberry Prorsum:)

Generelt er jeg fan af korte jakker, men jeg frygter lidt at jeg i de stockholmske minusgrader vil komme til at fryse en vis legemsdel i laser… Så jeg må vist supplere med lidt længere længder også:)

More from my trend-special!

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top