Dagens Outfit

Dagens Outfit

Sort kjole – SamsøeSamsøe, Trøje – Weekday, Gummistøvler – Ilse Jacobsen, Ring – UgaBuga, Jakke – YouHeShe

… sådan ser jeg ud idag.. bortset fra at min jakke er den basse fra Lindex, som jeg viste HER, men den er udsolgt nu, så var nødt til at finde et alternativ:) Føler mig næsten helt festival-agtig! Ooog ringen fra UgaBuga er iøvrigt en jeg har fået i fødselsdagsgave (af dem, that is) og som jeg er blevet virkelig virkelig glad for. Den hænger på mig fast!

Jeg brugte iøvrigt aftenen igår på at drikke rosé, spise italiensk og grine med et par veninder og det var rart, at vi igen var samlet i Stockholm for en kort stund inden vi igen flyver for alle vinde…

Today’s outfit – though the jacket is a substitute for the Lindex version I’m wearing, but it’s sold out, soooo… Anyways – me today! 🙂

9 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top