Du læser nu
Top 3!

Top 3!

 

De 3 bedste shows fra Mercedes-Benz Fashion Week (…. eller Stockholm Fashion Week, hvis man ikke vil tabes i total sponsorforvirring).. Det har været lidt underligt ikke at være afsted – både fordi det faktsik er arbejdsrelateret (det er fx mig, der i sin tid har bestilt domænet https://www.mercedesbenzfashionweek.se/ – jajaaaa; hva’ siger I så.. haha..), men også fordi det havde været hyggeligt at se nogle af dem, der faktisk har været til SFW… forleden på kontoret råbte en kollega også “hvad laver du hér? hvorfor er du ikke nede i teltet?”, og jeg svarede ved at kigge bedrøvet ned på Robo, mens jeg viftede lidt med krykken, hvorefter han færdiggjorde sætningen med et “.. ahh.. just det – my little crippled friend!”…  suk suk… men så er det jo fint, at man kan sidde og kigge kollektionerne igennem her i efterskott:)

 

My top 3 from fashion week in Stockholm!

 Kommentarer (5)
  • Stine: I know – og har endda undskyldt for Filippa K’s PR-mennesker, da de skrev en mail tidligere (i helt anledning dog ).. Men det var en tastefejl, da collagen blev lavet igår omkring midnat, og jeg har ikke haft tid til at lave den om, fordi det ikke bare er et spørgsmål om at sætte et ekstra k ind, men et spørgsmål om at lave hele skidtet om…. Hvis du har læst mere end 1 indlæg på acie.dk så ved du godt, at jeg godt kan stave, hvorfor den kommentar altså var lidt selvhævds-agtig; og come ooon – det er fredag, gør plads til andre menneskers fejltrin.

  • Ved godt, at det er pertentligt, men er nødt til at sige at Filippa K er med 2 P’er… Stavning er ski vigtigt…;)

  • smuk filippa k kollektion! har du nogen idé om hvor man kan få fat i den midterste kjole? den er jo fantastisk smuk!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top