Du læser nu
Acie’s FW10 – Glam it Up!

Acie’s FW10 – Glam it Up!

Dagens indlæg i føljetonen om efterårets trends – og der er ikke så meget grunge og hente fra catwalken; det gælder om at gøre livet lidt mere glam, og det blev vist på flere forskellige måder.
MadMen

50er læks og fiks! Nederdele med volumen og et lidt mere tilknappet look… Den her trend passer min kropsform rigtigt godt, men jeg ved ikke om jeg vil komme til at føle mig liiiiidt for gammel i den!? Her er det Louis Vuitton, Marni og Prada:)

GLAMROCK!!!

Det her look elsker jeg; glimmer, palietter og læder! Heldigt, at man lige fik hapset en fin vintage-sag for lidt tid siden. Den vil gøre sig godt med læderskinnies, rodet hår og høje stilletter:) Her er det Isabel Marant og 2xBalmain

GOLDEN GIRLS!!

Jeg har allerede nævnt, at metallics bliver the shizzle til efteråret, men den helt store farve er GULD! I alle afskygninger! Den skal jeg liiiiiige varme til op til tror jeg:)

Generelt synes jeg det er meget rart, at looket overall er blevet lidt mere lækkert og glamourøst; både til hverdag og fest! Det er dog lidt mere voksent i udtrykket og det skal jeg altså lige vænne mig til… Hvad siger I?


Today’s post in my September-Issue:) This fall will be alot more glamourous than we’ve seen in previous seasons, and it’s nice to see something new.. My only concern is that this more elegant approach to dressing is a liiiiiiiittle grown-up in its expression, but maybe it just takes som getting used to!?:)

 Kommentarer (4)
  • jeg synes, det er fedt, det er blevet lidt mere voksent.. det er min stil også blevet det seneste år (efter jeg startede med at læse jura maybe??). men jeg tror trods alt også, jeg vil føle mig for gammel, hvis jeg vovede mig ud i “MadMen”-looket.
    dine posts om AW10/11 fungerer for resten rigtig godt, synes jeg 🙂

  • Denne kommentar passer ikke rigtig til indlægget, men bliver nød til at spørge hvor du købte din fødselsdagsgave til dig selv henne (chanel-basserne) og om det var normal pris? 🙂

    og endnu engang, tak for en fantastisk blog ! 😀

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top