Tatiana - Acie

Tatiana

Tatiana
Jeg overvejer lidt hende Tatiana… Hun fåes hos Gina Tricot, til bare 129kr og vil være en forsigtig start på camel-trenden… Min eneste anke, er bare den der fordømte elastik – det er simpelthen syet så hamrende grimt, at jeg aldrig ville kunne få mig selv til at gå med nederdelen uden et belte.. Og det er måske et dårligt udgangspunk?! Not sure…

Tatiana… She’s a skirt.. And she’s cheap.. From Gina Tricot..;)

8 kommentarer

  • Jeg elsker nederdelen endnu mere, nu hvor jeg ser den in action!

    Jeg tænker at man måske ikke lægger så meget mærke til den grimme elastik, til en sort top?

  • Du kan også folde elastikdelen ned, så man ikke kan se det, hvis du forstår? Altså inden under nederdelen.
    🙂

  • Kunne sagtens se den være rigtig lækker med dit Moschiswno-bælte, så jeg siger go… 🙂

  • Enig – elastik bæltet er ikke super fantastisk! MEN, men, men… Du har jo dit fine vintage Moschino belte, som kunne være super fint til Tatiana. Selvom du formentlig kun vil bruge nederdelen med belte, er det værd at overveje til den pris 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top