Du læser nu
Acie’s FW10 – Jordnært

Acie’s FW10 – Jordnært

Acie's FW10 - Jordnært

BIG KNITS

Store bløde striktrøjer – den er jeg med på!!! Gerne brugt som kjole med et bælte i taljen – en trend som iøvrigt også passer meget udemærket til MadMen-looket.. Jow – de store striktrøjer; den er lige i øjet! Her er det D&G, Stella McCartney og Marc Jacobs!

Acie's FW10 - Jordnært

BOHO BLIXEN

Karen Blixen gone boho…. Et kryds mellem friluftsliv og herretøj anno 1920… I bløde toner.. Og gerne med en kiggert rundt om halsen (!?!)… Bløde hatte og løse bukser – det må være key! Her er det Michael Kors, Hussein Chalayan og Kenzo.

Acie's FW10 - Jordnært

CAMEL COATS

Der er nærmest ikke en kollektion, hvori, der ikke indgår en camel-farvet frakke.. Og jeg er bestem ikke afvisende over for idéen! Selv vil jeg parren den med sorte jeans, ballerinaer og en lyseblå skjorte for et lidt friskt og preppy look:) Her er det Marni og Chloé

 

Så – det var enden på trend-indlæggene… I løbet af imorgen vil jeg tilgengæld prøve at samle alle billederne i ét overskueligt indlæg:)

 

Last AW10-trend post from me… Big knits, boho Blixen and camel coats… I’m defo in for the camel coats – styling it with black jeans and blue shirt for a more preppy look. I can see that working:)

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top