Du læser nu
Eventyr

Eventyr

Eventyr

Eventyr

Eventyr
… jeg brugte formiddagen igår på at tage på eventyr.. når nu jeg skal forlade Stockholm tænkte jeg, at det var på sin plads at jeg rigtigt sørger for at nyde byen inden jeg dribler afsted.. Så jeg hentede latte og croissant hos Mellqvist (bedste kaffe i byen) og cykel-slentrede så hele vejen rundt om Kungsholmen.. 12km blev det til.. Op og ned af bjergsider.. Med en latte på styret; min nye kopholder er genial – jeg har fået den (af dem her) og jeg syntes først det var totalt åndet.. But I take it back. Det er geniousity.. Ihvertfald hvis man som mig faktisk virkelig nyder at cykle runt og bare opleve.. Og så kender jeg én, der skal være chailatte-mom til vinter og har helt sikket tænke mig at pimpe hendes barnevogn med en lignende..

 

I spent a few hours yesterday exploring some new parts of Stockholm on my bike.. I brought a latte and a croissant and had breakfast on the go – how fun is my cup-holder not!? Love it… And love Stockholm..

 Kommentarer (13)
  • Det er bare i orden. Ville også bare lige gøre dig opmærksom på det, hvis ikke du havde tænkt over det (:

  • Haha – yes it is! Jeg satser dog på at du rammes af ammehjerne og derfor har glemt dette indläg come Christmas;););) Men kan du se hvor glimrende det vil fungere?! Pimpning af barnevogn iform af kopholder. Så mangler vi bare et par alufälge og så er du den sejeste chailattemom i Köbenhavn;)

  • Jeg tænkte på om du måske vil fortælle lidt om hvad det er du skal? jeg er en ret ny læser og du bliver ved med at snakke om at du skal flytte.. 😀
    eller hvis du har et link til et indlæg hvor du ahr skrevet om det, så ville det være super fedt hehe

  • Anna: det er jeg klar over:) Jeg har faktisk lavet en ny, hvor der står 24, men jeg gider ikke rigtigt skifte den endnu… For så bliver det rigtigt… Og jeg har besluttet, at det er ok, hvis man bare godt lige vil være 23 lidt endnu.. bare sådan for at gå og vænne sig lidt til tanken om 4-tallet.

  • Bare lige for at være perfektionist, så står der stadig: ‘Acie, 23’ og jeg mener at du lige er fyldt 24? hehe (:

  • Det lyder som en skøn dag. Er begyndt at praktisere det samme i Kbh. Ikke fordi jeg skal væk herfra, men fordi jeg slet ikke har nydt byen nok.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top