Du læser nu
El Outfit

El Outfit

El Outfit

El Outfit
… Har ordnet forsikrings-shizzle hele morgenen (og var meget få sekunder fra at rive hovedet af en eller anden flabet forsikringsmedarbejer, der virkelig ikke var særligt service-minded, hvorfor jeg nu ligger og overvejer at flytte hele min forsikring til et andet firma, selvom planen oprindeligt var, at den skulle udvides.. doh!), hvorfor jeg møder lidt senere på arbejde.. Dagen forceres i dette outfit – selvom billederne faktisk er lidt snyd og er taget forleden… Men jeg har altså præcis det samme på idag:)

Today’s outfit…. The pictures were taken the other day, but the outfit’s exactly the same today:)

 Kommentarer (6)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top