Du læser nu
Girl Crush – Emilia de Poret

Girl Crush – Emilia de Poret

Girl Crush - Emilia de Poret

Girl Crush - Emilia de Poret

Girl Crush - Emilia de Poret
.. jeg er ret fascineret af Emilia de Poret – muligvis, fordi hun ligesom mig er 180cm (okay – jeg er 178,5cm but still!) og alligevel elsker og worker sygt sygt fodtöj… Hun har den vildeste (!) garderobe og er enormt cool…  Og så har hun også en pink blazer;)Jeg er ikke sådan vildt pjattet med hendes musik, men den her kunne jeg nok godt danse til sammen med Jack i en sen nattetime.. Og dyrk lige de kjoler hun sporter i videoen. Gah.

I’m really fascinated with Emilia de Poret and her style – she has the most amazing wardrobe and a really daring approach to styling.. Aaaand – I love (!) how she’s even taller than I am (not much though), but still loves and works crazy crazy shoes! Girl crush!

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top