Du læser nu
Nyt hår og angstprovokation

Nyt hår og angstprovokation


…. det er blevet lidt mørkere, lidt mindre solbleget og lidt mere naturligt… totalt win… det er måske lidt svært at se forskel på billeder (eller bare generelt for andre mennekser end undertegnede), men jeg er godt tilfreds med resultatet.. Og angstprovokationen er self et resultat af at stå med masken helt oppe i linsen i ført søndagsuniform; denimskjorte (jajajaja… den er mit safety blanket!) og uden make-up.. men jeg er 24 og solbrændt – hvis kke jeg kan nu, så sker det aldrig;)

I don’t know if anybody but me will be able to tell the difference – but I changed my hair… It’s a little darker, a little less sundamaged and a lot more natural… I like it:)

 Kommentarer (12)
 • Thx allesammen. Er også glad for det. Selvom en af drengen på kontoret kiggede på mig og sagde “snyggt hår – har du blonderat dig?”.. ehrm.. nej Philip.. Tværtimod. Det er blevet mørkere.

  Ooog Maria – jeg ved heller ikke hvad man kalder det!?!? Mørkere hår? 🙂

 • Du kan sige så meget du vil om den denimskjorte – men jeg har sgu savnet at se den på dig. 😀

 • Det er rigtig pænt og lige præcis mere “voksent” (siger hende på 31, JA du HAR så gamle læsere 😉 ) og meget naturligt. Perfekt til “hösten” ( i L.A) 😀

 • Hvordan er det lavet? Hos frisøren?
  Jeg kunne godt tænke mig noget lignende, men ved ikke hvad man “kalder” det
  Venligst

 • Det er SÅ smukt til dig! Og virkelig pudsigt; du ser altid så eksklusivt smækker ud, og forleden tænkte jeg faktisk, at din smækkerhed ville peake med lidt mørkere toner på toppen. Fu-hunny! Du ser fantastisk ud! (pst, og det med (eller dvs uden) makeuppen klarer du meget bedre, end da jeg forleden kom frem til samme ræsonnement, om at alder og god tan må opveje minus makeup. Indtil jeg gik tre skridt fra min opgang, mødte kært barn og fik samme til at stortude blot ved synet af mig. Kompleks-ramt much?;))

 • wuhu. det ser super godt ud til dig, og man kan godt se lidt forskel når man kigger dine gamle billeder igennem. 🙂
  og som du selv siger, så er du jo brun nærmest året rundt, så du kan sagtens bære det naturlige look. 🙂

  – Naja

 • Tak begge to! 🙂

  Caroline: Jeg ved godt, at det bare er en typo, men maaaaayn – du fik mig lige til at mega-grine på kontoret.. hahahahahahahahahahaha… Klö sig i öret?!

 • Jeg synes nu, du klarer det meget godt uden make-up! Elsker det naturlige look, og går aaaaldrig med make-up til hverdag selv.
  Hver gang jeg prøver, irriterer det mig grænseløst, hvor svært det er at klø sig i øret – især når man bruger kontaktlinser.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top