Zara - Acie

Zara

Zara

Zara

Zara
Lidt forskellige looks fra Zara’s FW10 lookbook – jeg var ikke specielt begejstret for deres SS-lookbook, men er helt crazy med den her… Især det helt sorte look med den camel-farvede frakke er gået lige i hjertet på mig… Hvilket look kan I bedst lide? Hvis I da overhovedet kan lide nogle af dem??? 🙂

I’m loving Zara’s FW10 lookbook – so many simple, but really pretty looks… Very Acie!

15 kommentarer

 • […] så kom der flere billeder op fra Zara’s efterårs-lookbook.. ku bedst lide de allerførste shots, der dukkede op, men de her er nu også helt ok.. jeg har dog måtte konstatere, at jeg synes Zara […]

 • […] så kom der flere billeder op fra Zara’s efterårs-lookbook.. ku bedst lide de allerførste shots, der dukkede op, men de her er nu også helt ok.. jeg har dog måtte konstatere, at jeg synes Zara […]

 • En helt fantastisk lookbook. Jeg så gerne mig selv i alle outfits. Håber snart det er at finde i butikkerne!!

 • De er virkelig hyggelige allesammen! Jeg kan rigtig godt lide deet næstsidste, jeg kan lide forestille mig en kop varm te og noget klassisk i højtalerne, på en kold efterårsaften i det outfit.. ah well

  jazzyoddments.blogspot.com

 • Er også helt vild med det sorte sæt med den beige uldjakke. Nogen der ved hvornår den jakke kommer i butikkerne?

 • Jeg er enig med dig Acie, synes det super godt ud – med det helt sorte outfit, og med den utrolig flotte camelfarvet jakke, og den må jeg eje !!

 • Er helt skud i det fjerde look!! Sort i sort, er faktisk et look jeg sjældent laver, men elsker virkelig den måde buksernes snit er, og den helt perfekte skjorte til!! Argh suk!

 • jeg synes de to strik på de sidste billeder er lækre ! selvfølgelig også den camel-farvede jakke og første billede i lækker sailorstil !! haps 🙂

 • I’m a sucker for Zara, and I’m crazy about the look with the white cozy sweater and long grey skirt, just what I want to curl up in front of my imaginary fireplace in this fall:o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top