Du læser nu
Busy bee

Busy bee

Busy bee

Jeg har hammer travlt på kontoret idag.. aghhhrrrrr… meen ville lige tjekke ind og vise mit nye scarf – det er fra Pico og et jeg har fået af storebror og svigersøs.. Det er Acie-farvet og har små stjerner.. Og passer meget fint til min læderbasse… Og så er det meget hyggeligt, at kunne tænke på dem lidt, hver gang man har det på:) Ooog – der bliver lidt mange billeder som dem her for tiden; my bad! Det er bare så hamrende praktisk at man ikke behøver gøre de store anstrengelser i forhold til den der tossede fod…

I’m superduper busy at work today, but wanted to show my new scarf – it was a present from my brother + his wife, and it goes perfectly with my leatherjacket:)

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top