Du læser nu
Cirkel-gåen

Cirkel-gåen

.. de af jer, der har fuldt med i mere end 5 minutter vil vide, at cirkel-gåen hører til en af mine absolutte spids-kompetencer. Ingen kan gå i cirkler om ét og samme emne, som jeg kan… Om det er musik (store dele af min vennekreds, kan skrive under på, at jeg ligeledes er mester i at lade sange lide repeat-døden.. jeg ELSKER repeat), tøj, trends, mad (… der var fx kakaotoppe-cirklen, guacamole-cirklen, Babel-cirklen og rosé-cirklen.. just to name a few), TVserier eller what not… Hvis min kærlighed falder på noget, så elsker jeg det til døde. Bogstavelig talt. Kærligheds-affærer der altid ender i iltmangel og commitment-anxiety. Og derfor dør. Ligeså hurtigt som de opstod.

Cirkel-gåen

Nogle (… okay.. mange) ville nok mene, at min pink blazer-affære hører til i denne kategori af bekendtskaber… Og jeg er nok tilbøjelig til at være enig.. Det ændrer imidlertid ikke på, at jeg pt er i den meget ny-forelskede fase af forholdet, hvorfor jeg vil tillade mig at skrive endnu (…) et indlæg om dem. Hej til pæn modella med pink blazer. Du kan også. Sejt nok. Og hvis nu andre også vil være med i min cirkel (… svag fare for at blive rundtosset, men ellers er her rart…), så har jeg hørt rygter om at hende der Guld.Log sælger sin vintage Escada-sag.. Hep.

I’m a repeater. I’ll admit it.. I’ll repeat anything that I like – to the point that I’m so fed up, that there’s no way that love will ever be re-ignited.. that’s the way I feel about pink vintage blazers I think.. I circle around them.. too much.. so here is another post about a pink vintage blazer – this time on a pretty model. Hello pretty model. I like your blazer.

Source: AltaMiraNYC

 Kommentarer (7)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top