Du læser nu
Heh….

Heh….

Heh....

Bag – Mulberry, Watch – TRIWA, shoes – Acne, jeans – Topshop, knit – VILA

… jeg er virkelig træt idag… helt borte-tabt-træt… så har nu siddet og stenet i nyt billedbehandlingsprogram og har lavet min første collage heri… med ret begrænset succes må man sige.. haha… Nå.. pyt.. I tried.. Men går nok bare tilbage til det gamle igen (… jaja – jeg laver mine collager i Paint.. I know it’s funny, men hvad kan man gøre!? I like Paint!)… Men bemærk lige de to vigtigste accessories – bilnøgler og et kaffekrus (drive-thru, oc!). Jeg glæder mig til at være på hjul. Og til at have en bil. Wuhu.

I’m sooooo tired to day – brutal day at work. Tried playing in my new photo-program, but without any notable success… I usually do my collages in Paint, which (admittedly) is a little stupid.. I just like Paint. What can you do?!

 Kommentarer (12)
 • Jeg synes nu din collage er lykkedes ret godt – fine ting i hvert fald 🙂 Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvor bukserne kan findes??

  Og så vil jeg som alle de øvrige glæde mig rigtig meget til at følge dig på eventyr i L.A. Jeg sendte selv min lillebror derover i lørdags, han skal læse et semester på en arkitektskole i L.A., så nu får jeg mulighed for at være opdateret på både mode og arkitekturfronten i LALA Land – mine to favorit interesser – just PERFECT :). Rigtig god tur!

 • Good luck med L.A Acie!! 🙂 Glæder mig, ligesom alle de andre, til at følge med i dit eventyr overthere. Så kan man opleve det igennem dig 😉 Det er nemlig også en drøm jeg har, og så bare L.A i hvert fald. Og vil helst læse derovre, imens jeg er i mine tyvere. Nu skal jeg self. først begynde min ba her, men iih 🙂 I mellemtiden vil jeg nyde L.A via dig. Og fedt med bil! Troede ikke, at du var en “køre-pige”, if I can put it that way 😉 Held og lykke med L.A traffic!

 • Ja, hvad skal du egentlig derovre? Er dybt misundelig.. Med min alder er den slags løb vist kørt 🙂
  Ja, lækker lækker strik.. link?
  Og altså.. Den taske…. Suk. Jeg har bestemt at jeg skal have mig en Bayswater i oak, dog.. Jeg skal bare liiiige ha skrabt gysserne sammen.. :S

 • Lige et lille spørgsmål: Hvor er den lækre strik fra? Og held og lykke i L.A., jeg er dybt misundelig 🙂

 • 🙂 Jeg udforskede et lignende eventyr, da jeg var på din alder og har aldrig fortrudt det! Det gør så meget godt for én, og trods min bankkonto var lidt slunken bagefter, så var jeg ubeskriveligt rigere på så mange andre af livets konti. Jeg er dybt misundelig, og glæder mig til at følge lidt med på sidelinjen. Jeg er sikker på at L.A bliver lige så glad for dig, som du for den! 😉

 • Det bliver rigtig spændende at følge dine oplevelser over here 😉 Kan godt tænke mig til at en bil er en nødvendighed i LA, har du købt eller lejer du bare for perioden? 🙂

 • Tak, hvor sødt:) Jeg glæder mig også meget.. Selvom det er lidt svært rigtigt at forholde sig til.. Jeg har tit svært ved at forstå, at jeg faktisk gør det. Sådan var det også med Stockholm. Og USA første gang. Måske, det er dét der gør, at jeg faktisk kommer afsted. Fordi det ikke virker som nogen særligt big deal, når nu man ikke rigtig tager det ind og opdager at man faktisk skal afsted, inden man sidder langt borte og har travlt med en masse nye eventyr?! 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top