Du læser nu
Los Agurkeles

Los Agurkeles

Let’s go surfing! Yeah! I er nogle stykker, der har haft forskellige spørgsmål i forbindelse med mit L.A.-eventyr, så her er lige et par svar:)

Hvad skal du lave i L.A.!? Jeg skal læse på UCLA’s MBA-program… Jeg har ikke valgt fag endnu, men jeg regner med at læse lidt forskellige corporate finance fag… 🙂

Hvor skal du bo? Jeg skal bo i et hus i Brentwood, som ligger midt imellem Berverly Hills og Santa Monica (… som er ved kysten).

Hvornår tager du afsted? Jeg tager afsted d. 1 september – så det er på næste onsdag. Om en uge er jeg væææk:)

 Skal du have bil? Yes – en Jeep Grand Cherokee…

Hvor lang tid skal du være væk? Jeg skal være væk i 4mdr og kommer altså hjem igen til jul

Hvor lang tid har du så tilbage af læse i? Når jeg kommer hjem er jeg færdig med alle mine fag, og så skal jeg “bare” skrive speciale.. Så er jeg færdig efter det.

Kender du nogen, der bor i L.A. i forvejen? Yes, det gør jeg.. Jeg har lidt venner derovre, som jeg glæder mig til at se!

 Fortsætter du med at blogge derovrefra?! Ja da!! Har en masse cool ting i pipelinen, så det kan I tro. Og så er det jo hyggeligt og sjovt. Og jeg glæder mig til at dele mine eventyr med jer:)

 Kommentarer (13)
 • Det lyder som om vi får en blog-version af The Hills, wuhuu! Hvor er jeg bare dybt misundelig (ikke på den grimme måde) over du skal afsted, ville ønske jeg havde gjort det, da jeg studerede. God tur!

 • acieee.. hvor lyder det bare helt vildt mega fedt! og syntes det super fedt du bare springer ud i det. Jeg gør pt. det samme bare en måned senere! Jeg skal Brisbane i Australien i ca 6-7 måneder, dog kender jeg ikke nogle.. SLÅ DEN 😉 ej.. men vil bare sige jeg udemærket kender den følelse af nok først at forstå sin beslutning når der ikke rigtig er nogle omvej.. Og er uden tvivl helt sikker på det bliver sindssygt fedt for dig. Har sselv været der hvor du skal hen.. det jo “DREAM-LAND”!!
  glæder mig til at følge dig.. Og så må du lige slå et smut forbi min blog og se hvordan det står til på den anden side af jorden haha..

  -C
  https://www.Golddustandbubbles.wordpress.com

 • Tusind tak allesammen:) Jeg har egentlig ikke rigtigt forstået at jeg skal afsted endnu, men sådan er det tit med mig – man gør det og så tænker man bagefter.. Og konstaterer at man tog en skide god beslutning uden overhovedet at have været klar over hvad man egentlig besluttede:)

  Cecilie: jeg har allerede været i New York rigtigt mange gange, så jeg skipper det i denne omgang, men det er en dejlig by:) Sidst jeg var der blev mig og Aston låst ude på hans tagterasse midt om natten og måtte sidde og kigge ud over Brooklyn Bridge i flere timer til Aston til sidst tog mod til sig og kravlede ned af brandtrappen og låste op indefra igen… det er et godt NYC-minde:)

  Gitte: nej overhovedet ikke:) Sidst jeg var afsted delte jeg en lejlighed med 4 piger. Og læste senior year på University of North Carolina.

  Hazel: just det! Stockholm har blivit mitt hem:)

  Amalie: min privatøkonomi holder jeg helst for mig selv:)

 • Det lyder super fedt med hus og bil, men jeg er nu noget nysgerrig… hvordan faen har du råd til det? Huset lyder som det ligger rimelig lækkert, og jeep er jo heller ikke helt skrot

 • Lyder jo fantastisk..:) Glæder mig også til at høre(og se) om alle dine oplevelser, er sikker på jeg dør af misundelse..:)
  Hvor boede du egentlig henne sidst du var derovre? Og var det på highschool så du boede ved en familie??

 • Misundelse er en grim ting, men nøj hvor det lyder som en drøm- vil jeg så i stedet skrive 🙂 Det er så fedt for dig, glæder mig helt på dine vegne !! Bliver rigtig spændene at følge dig søde acie..

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top