Cape Vol II - Acie

Cape Vol II

Cape Vol II
… jeg er ret opsat på tanken om en kappe nu til vinter.. eller – det er jeg egentlig hver vinter, men det er aldrig rigtigt lykkedes mig at finde den rigtige.. Engang gik jeg endda igang med at sy én i uld selv – needless to say, blev det projekt aldrig nogensinde færdigt, og jeg har siden da holdt mig fra overambitiøse DIY-projekter… Faldt over den her på eBassen tidligere og synes den er meget fin.. Så den går jeg lidt og overvejer:) Hvad siger I?

I’m pretty hooked on the idea of a cape – found this one on eBay earlier and is very much contemplating… what do you think??

14 kommentarer

 • Jeg fandt den også derinde og synes at teksten lyder noget rodet, med at det er forudbestilling men samtidig er der 4 tilgængelige og 9 tilgængelige på deres anden ebay.. Det er måske lidt farligt at bestille den når det er så rodet..

 • Hej Acie,
  Jeg var fiffig og fandt linket – har du læst at den allerede er udsolgt og, at de sætter prisen op fordi man så skal begynde at bestille i forvejen til deres næste sendinger? Øv øv!

 • Super fin kappe! Lige sådan én jeg går og leder efter.. Det ville være fedt med et link og en pris? 🙂

 • Den er da godt nok alt for lækker. Gad ogs godt vide hvad du har søgt på, eller om jeg kunne få et link 🙂
  – Knus Anne..

 • Hmm… tak? Eller noget… (for at lede mig i forbrugs-fordærv) 😉 Fandt frem til den og har lige trykket “køb” – krydser nu fingre for, at jeg bliver lige så pæn som modellen… hehe

 • den er for lækker! Synes måske ikke den ligner det du plejer at gå efter men flot det er den.. Kan vi måske høre hvad du har søgt på? Jeg har prøvet både poncho og cape derinde men der kommer mest sådan nogle strik nogle fra 80erne

 • Den er smuk er den! Jeg var allerede glad for kapper sidste år, men synes udvalget var begrænset i forhold til i år, så jeg er ret begejstret for udvalget i år, som også inkluderer ponchos, der findes også nogle fine rundt omkring!

 • Haha, nej jeg overvejer faktisk bare.. men det ville jo unægtelgit være træls, hvis den gik hen og blev udsolgt inden man havde besluttet sig:)

 • Som jeg kan se på forrige kommentar, Acie, så der det da ud som du mere end overvejer den:P Jeg syntes også den er fin:)
  /Gunilla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top