Du læser nu
Efterår much!?

Efterår much!?


… jeg er trukket i et decideret fall ensemble… med fuuuuur und alles… lidt som en modreaktion mod gårsdagens kulderystelser… dog rimelig simpelt – drak rødvin med et par venner igår, og kan konstatere at selv 2 glas kan efterlade én med en solid hovidpine dagen efter. Hvad sker der!? Derfor blev tiden under dynen også kraftigt forlænget og tiden foran klædestangen kraftigt reduceret.. Luk øjnene, tag det første og varmeste, gem dig bag solbriller. Bum. Og så pjækker jeg fra booty-duty, fordi jeg bare ikke orker idag.. I really don’t.. Undskyld lille støvle.. men du er sådan et hassle..

Nothing crazy – I went out with friends last night, and woke up this morning with a massive headache… So I’m just trying to be warm and comfy..

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top