Du læser nu
TRENDS FALL10

TRENDS FALL10

TRENDS FALL10

TRENDS FALL10

TRENDS FALL10
Phew – det blev en stor collage!! Men derudover er der vist ikke det store behov for yderligere ord…. Efterårets trends set fra mit POV – trends er egentlig et helt vildt subjektivt udtryk.. I og med man, til en vis grad, ser forskellige ting.. Opfatter forskellige strømninger.. Så ja – det her er ihvertfald sådan jeg ser efteråret:)

Pretty big collage.. whoa… anyways – I guess words aren’t really nedded in this case.. just the major fw10 trends from my pov..

 Kommentarer (4)
  • Jeg har altid syntes, at det var meget sjovt med de trends.. Det er fedt at moden skifter fra sæson til sæson og jeg er også selv vild med at købe ting der er sæsonbestemte. Men her på din collage, som jeg i øvrigt synes jeg super smuk, kan man jo igen se, at rigtig mange ting er “tilladt”! Hvis man da vælger at se på på den måde. Og netop dét synes jeg er så dejligt, da der jo så netop er mulighed for at følge de trends man selv har lyst til, kombineret med sin egen stil 🙂
    Keep up the good work Acie!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top