Du læser nu
Sidste Dag

Sidste Dag

Sidste Dag
Sidste Dag

 .. har haft sidste dag på kontoret..  hvilket er ret trist, for man har jo haft det skægt på voksenmåden.. og grinet en masse.. tilgengæld har man også været på hospitalet og fået at vide, at man ikke behøver at gå med Robo-fod hele tiden længere.. Knoglen er stadig brækket, men den er igang med at voksen sammen og man kunne se, at det gik fremad. Men min ortopædkirurg troede nu ikke på, at det var et stressfraktur, hvilket er rart.. for SÅ meget havde jeg altså ikke løbet.. Og jeg synes godt nok, at det havde været lidt sart.. Så han mente ret bestemt, at jeg havde brækket benet uden at opdage det. Formodentlig ved at vrikke om. Og det bedste ved, at det ikke er et stressfraktur er næsten, at helingstiden så er kortere! Og derfor måtte støvlen godt komme af, hvis man lovede ikke at springe rundt og lave ballade. Man lovede. Og så fejrede jeg iøvrigt ved at hoppe i wedges for første gang i lang tid:) Wuhu…

 

Today was my last day at work – a little sad:( Buuut.. I also went to the hospital for a check-up on my foot, and I’m officially allowed to not wear the boot 24/7 anylonger. Wuhuu! I still have it, and my foot is still broken, but it’s healing and it’s look good…

 Kommentarer (7)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top