Sorry

Sorry
…. men jeg kan ikke göre for det.. Det er en sygdom… It is!! Måske ikke i medicinsk forstand.. Men… Cirkel-gåen.. Åh.. Hårdt ramt.. Det er bare så lækkert og velfriseret.. Og går bare lige hjem hos mig.. Og heldigvis er jeg udstyret med en teint, der kan bære det meste, omend jeg helt sikkert skal være opmærksom på, at jeg finder den rette nuance camel, så jeg ikke bare bliver totalt ensfarvet.. over alt… og udvasket:) Men kan I lige se det? Sorte jeans, denimskjorte og en lækker camel coat… Wuhu. Yes. Very Acie.

… but I can’t help it! Repeating everything.. It’s a disease!! But Chloés FW collection is just amazing – so wellgroomed and exclusive.. Will defo be running around in a camel coat, black skinnies and a denimshirt this fall:)

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top