Du læser nu
Acie Tester: OSIS

Acie Tester: OSIS

Acie Tester: OSIS
(foto: Canon EOS 550d)

Jeg har i løbet af det sidste stykke tid testet Schwarzkopf’s OSIS-serie.. Jeg er i forvejen STOR STOR fan af OSIS Dust:It, som jeg ikke kan leve uden (… for alvor!), så jeg var ret spændt på, hvordan resten af serien mon ville være. Og hey – check lige mit signerede Blondinbella & Tyra billede… Ahaahaa.. Er mægtig glad for det. Men nok mest fordi, det er et godt minde om tiden på mit summer internship:)

Acie likes: well…. jeg ELSKER Dust:It og da den er en del af serien, så trækker det self op på min overordnede dom. En ny favorit fra serien er derudover hårsprayen, som jeg er ret begejstret for. Derudover synes jeg forpakningerne er fine, og priserne er ikke HELT hjernedøde – 149kr koster produkterne..

Acie dislikes: Jeg testede shine-serummet i sidste uge og synes altså lidt den gjorde mit hår klasket. Jeg havde muligvis gjort den fejl, at det blev kastet i lidt for tæt på hårrødderne, men njaahh… den er jeg altså ikke så fjollet med.. derudover – liegså begejstret som jeg er for Dust:It, så skal man være særdeles varsom med den.. det er let at komme til at se grå ud i toppen. Det er heldigvis ikke det store problem for mig qua min hårfarve, men for mørkhårede er det nok træls.. jeg ved dog at Trine også bruger den, så den virker altså også til die brunetten… but still.. varsomhed!

Overall: mine følelser er blandede – jeg er rigtig glad for Dust:It og hårsprayen, mens resten af produkterne ikke rigtigt floater min boat, så at sige… Derfor dommen 3 små damer:)

Acie Tester: OSIS
For the past few months I’ve been testing Schwarzkopf’s OSIS-line.. and my feelings are mixed – I love (!!!) Osis Dust:It and litterally can’t live without it.. I’ve also grown quite fond of the hair spray.. the rest of the products, on the other hand, aren’t really doing it for me though… So 3 little ladies from me!

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top