Du læser nu
Søndagssang

Søndagssang

…. direkte fra mit kaosliv til jer… jeg runder rundt i nattøj, drikker kaffe og pakker ned, putter væk og smider ud.. senere har jeg et telefonmøde og engang i eftermiddag får jeg selskab her i planten.. selskab som bliver helt til jeg tager afsted.. så jeg nyder lige mine sidste timer med mig selv.. her på toppen af Stockholm… I er iøvrigt en del, der har spurgt hvordan man pakker til så lang tid…. og jeg ved det self ikke… men jeg plejer ikke at gøre det overhovedet.. plejer at pakke til 3 uger og så løser det sig derfra:) det værste ved at pakke er egentlig, at man føler at der er så mange ting, man ikke burde kunne leve uden i 4mdr.. men når man står med det i hånden tænker man “meehhh…”.. og hvorfor har man så overhovedet købt det?! Det ryster mig.. Hver gang.. Hvad laver I idag??

a song from my chaotic life to you:) I’m packing, storing and throwing my life in boxes on the attic

 Kommentarer (8)
  • Jeg har været ude på 10 km’s tur rundt i Kbh med Ecco Walkathon i blæst og solskin og med en fremmed kvinde på 57, som jeg mødte på vej til Kastellet. Skørt. På vej hjem ad Vesterbrogade stoppede en indisk mand mig og fortalte mig om mit liv og hvem jeg er, hvad jeg tænker – og at jeg tænker for meget ;). Han er yogamand, og det var en meeget spøjs oplevelse (som tit sker for mig i Kbh :-).. Tror jeg er modtagelig over for sådan noget. Søndage i København, what can I say! Fed sang btw, tak for delingen 🙂

  • Stner på sofaen efter de frygteligste udskejelser igår! Og så er det jo rart med lidt god musik… og håber du nyder at få selskab snart:)….

  • Slapper total af og plejer et par sports skader. 🙂
    Søndag er sådan en underlig dag, dejlig til at slappe af med men alt, alt for tæt på mandag. 🙂

  • Jeg kunne ikke være mere enig! Jeg sender dig lidt virtuel pakkefrustrations opbakning. Jeg står selv og skal flytte til Paris i et år om 28 dage (men hvem tæller?) og jeg er kommet frem til følgende konklusion; jeg kan ligeså godt lade vær med at bilde mig selv ind, at det er muligt at pakke hele sit liv ned i en kuffert, der skal holde et år. as if. Så jeg fylder min kuffert til randen med basics, og så ser jeg om ikke jeg kunne shoppe lidt dernede.. Har lade mig fortælle, at det faktisk er en mulighed 😉

    C

  • Restituerer ovenpå umoden stor indtagelse af punch… dvs. lytter til guitarspillende kæreste og laver research på take-away. Livet er nu simpelt om søndagen 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top