Du læser nu
Next

Next

Next
…. Next kan også det der med at lave en aviator på highstreet-måden… So far er det altså Zara, H&M, Lindex, Only, Topshop (og hvem mere?!), der har kastet sig ud i at formidle efterårets klart mest dominerende trend til folket… Ak ja… Jeg kender ikke prisen eller ankomst-dato på denne, men kan godt undersøge det hvis nogen er nysgerrige? Let me know:) Ooog – selv har jeg i øjeblikket et utroligt godt øje til en vintage-fætter på eBassen, men kan ikke beslutte om det er for dumt, at investere i lammeuld inden man drøner til Californien… Mehh.. Any input?

Next’s also done a highstreet version of the aviator – so far it’s Zara, H&M, Only, Topshop (and who else?!), who’s had a go at this season’s most dominating trend… Aviators to the people!

 Kommentarer (6)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top