Du læser nu
So easy

So easy

So easy
Har formodentlig haft den ringeste morgen ever…. Er totalt uimponeret over SAS og har hængt i røret med den ene og den anden hele morgenen.. Meeh… Men netop som jeg havde lagt på efter verdens værste kundeoplevelse, ringede FedEx på min dør og afleverede dem her… Pakket ind i fint lilla silkepapir og med et håndskrevet kort fra Stylepaste… Fra den ene ekstrem til den anden.. Sidder stadig med en klump af arrigskab i maven, men skyerne over mit hovede lettede helt sikkert da de her væltede ind af døren.. Shoe-therapy..

I’ve had a horrible (!!!!!) morning thanks to Scandinavian Airlines and will for sure never ever fly with them again… Buuuut – just as I’d gone off the phone from one of the worst customer experiences in history, FedEx rang my doorbell and delivered these.. With a handwritten note and neatly wrapped.. Thanks Stylepaste and hooray for retarded footwear!

 Kommentarer (9)
 • Jeg har også altid haft meget svært ved at forstå, hvorfor folk bliver ansat i et servicefag, hvis de er så uservicemindede!! Gad vist hvordan sådan nogle slipper igennem til jobsamtalerne??
  Jeg håber dog at frustrationerne er aftaget en smule og at du er ovenpå igen.

 • Har heldigvis kun haft gode oplevelser med SAS kundeservice (at selve turen på flyet var elendig service, er en helt anden ting), men der er næsten ikke noget mere frustrende end når folk i et servicefag i høj grad mangler evnen til at give folk en god oplevelse 🙁 Men godt at der trods alt var noget positivt at hente ved dagen bagefter!

 • Michelle: grazi mille!!

  Lea: det er dig, der er langsom;) Min lille dame har haft det ligeså længe, som jeg har:)

 • Fine sko! Ved ikke om det er mig der er langsom, men har lige opdaget at din lille dame i din header minsandten også har fået robocup fod 😀 haha!

 • Så kom de endelig! De er virkelig fine. Er de brune? Stylepaste er i øvrigt super seje – jeg bestilte selv en blazer samt cardigan i sidste uge, men da jeg fik pakken, var kun blazeren med, da cardiganen var udsolgt. Vedlagt var et håndskrevet kort med undskyldning samt en lille gave, som plaster på såret. Se, dét er god service!

  Mange hilsner
  Michelle

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top