Du læser nu
Hyperballad

Hyperballad

Sorry – ved godt, at der lige kommer to musikposts i træk, men syntes altså at jeg ville dele den her video med jer. Det er en live-optagelse af Robyn, som igår aftes fremførte Björks “Hyperballad”… Og det er helt fantastisk fint.. Og smukt.. Det skete i anledning af årets uddeling af Polarprisen (musikpris stiftet i 1989 af Stikkan Andersson, som ejede pladeselskabet Polar Music). Modtageren af prisen, var ingen ringere end Björk og prisuddelingen fandt sted i Stockholms Koncerthus med deltagelse af den svenske kongefamilie.. Og jeg synes det er en helt igennem super performance!

Sorry – I know that this is 2 music posts in a row, but I wanted to share this! It’s Robyn performing Björks “Hyperballad” at last night’s Polar Price ceremony in the concert hall here in Stockholm – amazing performance imo!!

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top