Du læser nu
Medinas Mås

Medinas Mås

… efter endelig at være kommet ud af Robo-støvlen klør det i mine små fingre for at kunne træne igen.. men jeg må væbne mig med tålmodighed, for jeg er stadig ikke vokset helt sammen:( Tilgengæld har jeg lovet mig selv, at jeg gerne må købe nye løbesko, så snart jeg kan gå igang med genoptræning – der skal jo ligesom være nogle perks.. Oooog – forleden landede denne video i min inbox. I’m intrigued. Tænk hvis det virkelig virker! Reebok har lavet sko til min mås og Medina er frontfigur for kampagnen! Og hun ligner da ihvertfald én der har fået valuta for pengene. Hej six-pack. Har du en fætter du kan sende til L.A.? Jeg ved sådan én som dig vil være stærkt savnet i LaLa-land…. I kan læse mere om skoene her!

After finally getting rid of my Robocop-foot I can’t wait to start running again… And as a motivator I’ve promised myself that I can buy new running shoes! I got this video in the mail the other day, and apparently Reebok has made shoes that tone your entire backside (thighs, ass, calves) and I’m intrigued! Danish singer Medina is the campaign’s front figure and she sure looks like she’s gotten some value for money. Hello sixpack.

 Kommentarer (11)
 • Hej 🙂
  Easy-tone er ikke godt nok affjedret til at løbe, men Reebok har lavet “en søster” til EasyTone der hedder RunTone 🙂 Som navnet indikerer fungerer de på samme måde som EasyTone, de er bare samtidig løbesko. Dog kan jeg ikke sige, om de fungerer.
  /Julie

 • Hov – de træner vel i princippet også mave og ryg lidt, for dem bruger man også til at holde balancen. Hm… Det lyder mere og mere tiltalende!

  Tak for heads up, Acie. 🙂

  – AS

 • Nej, hvor smart! Sådan nogle kunne jeg også godt bruge, for jeg går og står også ret meget på mit job. Jeg har googlet lidt, men jeg kan heller ikke rigtig finde ud af om de kan bruges som løbesko. Det kan være de ved det i SportsMaster…

 • Hov – vi skrev vist samtidig Louise! Thx for anmeldelsen… jeg er stadig intrigued.. men dog også stadig bekymret for affjedringen? Anyone?

 • Interessant med en ‘anmeldelse’ fra den virkelige verden – thx Jeanette!

  Og ved faktisk ikke den præcise pris men kan lige undersøge det! Og jeg så der er sådan en store locator på sitet: https://www.reebok.com/DK/retail-locator

  Hvis I er flere der har prøvet dem må I gerne melde tilbage – fungerer de også som løbesko?? eller er de ikke affjedret godt nok til det??

 • Jeg har dem også, og de virker! man får ømme baller og baglår de første par gange 🙂 gav 1000 for mine i intersport.

 • Jeg har købt dem til arbejdsbrug, da jeg går og står meget. De er super gode og man kan sagtens mærke at de gør noget ved lårene og the booty! 😉 jeg gav omkring 700 kr for mine i sportsmaster!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top