Du læser nu
Stress much?

Stress much?


.. jeg er spæææææændt!!! Det meste er pakket og jeg har svært ved at finde ro… En kombination af stress og spænding.. Og et sted igår aftes ramte jeg også angst-muren… “Hvad-har-du-gang-i-muren”.. Som altid rammer mig – men heldigvis altid når det (very much) er for sent, og jeg derfor ikke har en chance for at bakke ud. Et helt klassisk reaktionsmønster for mig. Jeg får en tosset idé, bliver helt opslugt af tanken og kaster mig ud i projektet med en iver, der er umanerligt svær at tøjle. Kæmper med næb og klør og får det (som regel) som jeg vil have det.. Og så når jeg har sovset mig så grundigt ind i projektet, at jeg på ingen måde kan komme ud af det igen, så går virkeligheden op for mig. Med den der konstatering af, at jeg er ude, hvor jeg ikke længere kan bunde. Den del af projektet hvor jeg er sprunget ud i det, men endnu ikke er landet, og derfor hænger og dingler i luften, mens jeg beder (alt hvad tøj og remmer kan holde) til at jeg igen lander blødt… Og det gør jeg jo.. Så snart jeg sidder i taxaen imorgen tidlig er jeg 100% klar til kamp og de udfordringer jeg nu måtte falde over på vejen.. Det har været nogle hårde dage, for der er godt nok meget man skal have på plads inden man kommer afsted, og jeg har slet ikke fået nok søvn. Jeg satser dog på, at det er meget godt, for så kan jeg vel sove på flyet! Jeg skal mellemlande i New York og hvis jeg får net/overskud/tid til at opdatere, så gør jeg det… Og hvis der er stille.. well.. Så ved I hvorfor:)

Men!! Til det jeg egentlig ville skrive – jeg skal have fyldt min telefon med massere af musik! Så smid mig jeres favoritter! Yay! Tak!

I’m super excited, super scared and super stressed – it’s been a few rooough days and I haven’t gotten enough sleep. But – I need to update my iPhone before leaving and will need some music for the flight. Any suggestions?

 Kommentarer (31)
 • Ronan Keating: When you say nothing at all.
  Ronan Keating: If tomorrow never comes.
  Eminem: Not afraid.
  AeroSmith: I don’t want to miss a thing.
  Rigtig god tur! Lykke til! 😀

 • Jeg kan ikke huske kunstneren, men “Bang, bang, bang” er mit hit i øjeblikket 😀 Hav en rigtig god tur! 😀

 • Rigtig god tur og glæder mig til at høre en masse fra dig derovre!!! Jeg har altid Beach Boys med mig på rejser, men det er jeg ret sikker på, du også har 😉

 • Beth Hart – L.A. song
  Christian Brøns – Bedst når vi er to
  Gary Jules – Mad World
  Jack Johnson – Better Together
  Rasmus Nøhr – Sød Musik
  Ronan Keating – When you say nothing at all

  Rigtig god tur 😀

 • Temper Trap – fantastisk!
  The National – lækker lækker stemme
  Moby – især 18 er altid dejlig “rejsemusik”.
  Turboweekend!!
  Bare et par forslag fra mig 🙂
  Rigtig god tur!

 • Rigtig god tur, det bliver fantastisk! Flyttede selv til NY tidligere i år og har ikke fortrudt et sekund. Glæder mig til at læse om dine oplevelser på the West Coast!

 • Hej Acie.
  Jeg har ingen skide gode forslag til musik, men vil sige held og lykke med turen. Vil glæde mig meget til at også at følge dit eventyr fra over there 🙂 Er sikker på du fortsat kan inspirere mig 🙂

 • Held og lykke med turen derhen, Acie – alt skal nok blive godt!

  Og kan da ikke lige dy mig for lidt musik-inspiration (Mest afslapnings-kunstnere):

  The temper trap – hele deres ‘conditions’ album er for fedt!! Er helt forelsket i deres musik.
  The whitest boy alive og Kings of convenience – super fedt chillax-musik med gode vibes.
  Regina spektor – såå behageligt og virkelig fin stemme hun har.
  The smiths – selvom det er et lidt ældre band er de stadig helt cool 😉 .
  First aid kit – to unge søskende fra Sverige med fantastiske stemmer!
  Fleet foxes og american music club – totalt afslappende musik!
  Eels – roligt rock med dejlige toner.
  Katie melua – Need I say more? Lovely.
  Ben Webster – lækkert jazz.

  Sangen ‘Mad World’ af Gary Jules er også helt fantastisk og lidt sørgelig.. Du kender den måske fra filmen Donnie Darko?
  Prøv også at tjekke Sufjan Stevens ud – specielt ‘all the trees of the field will clap their hands’ 🙂
  Og lige lidt ekstra: Lykke Li, Feist, Yael Naïm og Tina Dickow!

  Ved ikke helt om det lige er din musik-stil. Utroligt behageligt musik, men tænkte at det ville være godt, hvis du alligevel regner med at prøve at sove. Det meste kan godt være ret søvndyssende i hvert fald. 😉

  Please, for din egen skyld, tjek lige et par sange ud på youtube eller andet. Det er virkelig noget fantastisk musik! 🙂 Nu blev det alligevel en del, men kan slet ikke styre mig når jeg først begynder! GOD AF-REJSE!

 • Det er så fedt, du gør det. Du minder mig om mig selv. (Roste jeg lige mig selv? – Det var ikke meningen 😉 )
  Ha’ en hel fantastisk tur. Glæder mig til at følge dig.

  – Cassandra

 • Gooooood luck. Gid, det var mig, der skulle over og bo i La La Land og stalke div. kendisser!

  Dejligt musik:

  the kissaway trail – new lipstick
  mgmt – time to pretend
  strokes – reptilia
  lykke li – little bit
  the gossip – standing in the way of control
  florence and the machine – cosmic love
  the knife – silent shout
  kent – våga vara rädd
  lily allen – womanizer (cover)
  bon iver – roslyn
  the go! team – huddle formation

  GO’ TUR!

 • Når jeg skal nogle steder hen, er det altid John Mayer der bliver spillet flest gange. Afslappet og en lækker blød stemme.
  Favoriter som “Your body is a wonderland” “who says” “back to you” og mange mange flere.
  Rigtig god tur og held og lykke!

 • Rigtig god tur, det kan jo kun blive en fest! Jeg har selv været afsted på to udvekslingsophold – best damn time of my life 🙂 Selvom man altid tager afsted med en smule ængstelighed.

  Til flyet er Sia’s seneste album; “some people have real problems” (no pun intended…) perfekt.

 • – Alt med The Knife (specielt Forest Families og Heartbeats)
  – Röyksopp (You don’t have a clue og Vision One)
  – Pharrell
  – Tiger Baby (at least I’m honest)
  – MGMT (electric feel)

  Det var bare en smule, ved ikke om det er din smag 🙂

  Rigtig god flyvetur!

 • Held og lykke – glæder mig til at følge med i dit eventyr 🙂

  Hvis jeg var dig, ville jeg smække så meget The asteroids galaxy tour in på iPhonen som muligt – det er lækker musik! : )

 • GUDDD JA – RIGTIG god tur… glæder mig til at høre fra dig og ikke mindst se dig igen… pas nu på dig selv!

 • Better than love og Wonderful life med Hurts, How to save a life, Over my head og You found me med The Fray, It’s over now med Electric Lady, Snow med Red Hot Chilipeppers og alt med Gavin Degraw 🙂 Bare et par stykker af mine personlige favoritter hæhæ (;

 • Arg Acie, ingen grund til at panikke. Du får det jo for vildt!
  Du ønskes i hvert fald en helveds god tur her fra – og en del misundelse! 🙂

 • På min Ipod kører “Crossfire” med Brandon Flowers og “Wet like a dog” med Ginger Ninja non stop!

  Held og lykke med det hele in the US and A 😉 Glæder mig til at følge med..

 • Nu ved jeg godt, at du er virkelig glad for Robyn o.lign, men prøv at høre Efterklangs album Magic Chairs – fx nummeret Modern Drift. Hører det rigtig meget for tiden. :)God vind på dit eventyr 🙂

 • Ønsker dig en rigtig god tur, er da sikker på at du nok skal klare den, og alle vil elske dig derovre….:)
  Ligenu er min favorit mads langer, så fantastisk musik til at slappe af i…:)

 • sidste gang jeg var i usa hørte jeg ikke andet end red hot chili peppers “stadium arcadium”. jeg kan hele den ene cd (der er to) udenad. den er skøn til lange køre/flyveture! og så alt med tegan & sara(:

 • simpelthen alt af nickleback 😀
  airplanes – hayley williams feat b.o.b
  heatwave – alphabeat
  fascination – alphabeat
  DJ – alphabeat
  break your heart – taio cruz
  possibility – lykke li

  håber det var til lidt hjælp 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top