Du læser nu
New York!

New York!

New York!
Så er jeg landet i New York og sidder nu på Starbucks (og har betalt $7.95 for en times internet… meeeh!).. Tusind tusind tusind tak for alle jeres fine lykønskninger! Det er rart at have jeres opmuntrende ord i baghovedet, når man kæmper afsted med krykker og 55kg bagage!!!! Og yes – jeg er lidt træt:)

New York!

I’m in New York! 🙂

 Kommentarer (11)
 • Har fulgt med i din blog i et godt stykke tid nu, og glæder mig også bare til at høre hvad der kommer til at ske i det næste stykke tid 🙂

  Hvor er dit ur forresten fra? Går nemlig og leder efter noget der ligner.

 • Glæd dig til sol og sommer, nu er der jo ikke helt så langt igen – årh, hvor gad jeg godt at det var mig!! Men det er det jo ikke, så jeg vil i stedet glæde mig umanerligt meget til at følge med i dine hop og spring (går ud fra at de der krykker snart er fortid) i LA.

  Tjulahop herfra 🙂

 • 55 kg???? Min søster læste et år i USA og havde måske ca 25 kg med… Og det var på østkysten, hvor der jo er kolde vintre og varme somre. Anyway held og lykke med det (og med at slæbe al den bagage!)

 • Har fulgt din blog i et stykke tid og synes rigtig godt om den. Rigtig meget held og lykke i LA, ser frem til at følge dig “over there”.

 • hvor er det bare fab at høre fra dig allerede!
  syntes det er skide spændende, og følge dig, og en smule skræmmende, at du blogger heeeeelt fra det store USA. 😀
  jeg siger det igen – HELD OG LYKKE!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top