Dagens - Acie

Dagens

Dagens
Klokken er lidt over 9 og jeg er nu på vej ud i den store verden for at være praktisk – finde ud af om mit gamle amerikanske telefonnummer virker, ansøge om Cali kørekort, finde en hårtørrer… og ikke mindst; finde noget mad! Uj, jeg er sulten! Hermed også de første shots fra min nye crib – I er allerede et par stykker der har efterlyst billeder, men nu skal jeg lige selv finde på plads, så I må være lidt tålmodige. Vil dog forsøge at tage lidt billeder i mit hood idag, for her er niiiiice.

Ooog – mega sjovt, at høre alle de forskellige meninger om jakken. Kan godt lide, at vi – der ellers ofte anklages for at være lemminger og flokdyr – kan være rigtigt uenige om visse ting:) Jeg er nu altså stadig meget fristet af den!

First day in LA and I’m running some errands today! Wearing Chanel flats, Gina Tricot jeans, Acne tee and MyFavourites bag:)

12 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top