Du læser nu
Dagens

Dagens

Dagens
Klokken er lidt over 9 og jeg er nu på vej ud i den store verden for at være praktisk – finde ud af om mit gamle amerikanske telefonnummer virker, ansøge om Cali kørekort, finde en hårtørrer… og ikke mindst; finde noget mad! Uj, jeg er sulten! Hermed også de første shots fra min nye crib – I er allerede et par stykker der har efterlyst billeder, men nu skal jeg lige selv finde på plads, så I må være lidt tålmodige. Vil dog forsøge at tage lidt billeder i mit hood idag, for her er niiiiice.

Ooog – mega sjovt, at høre alle de forskellige meninger om jakken. Kan godt lide, at vi – der ellers ofte anklages for at være lemminger og flokdyr – kan være rigtigt uenige om visse ting:) Jeg er nu altså stadig meget fristet af den!

First day in LA and I’m running some errands today! Wearing Chanel flats, Gina Tricot jeans, Acne tee and MyFavourites bag:)

 Kommentarer (12)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top