Du læser nu
Fremme

Fremme

Fremme
Baggy eyes, much?! I’m beat!
Fremme
… had champagne on the flight… flotteheimer-Acie.. flottenheimer..
Fremme
Pretty, huh!?
Fremme
Og on-demand “Glee”… Hvad mere kan man bede om!? 😉

23 timer efter jeg satte mig i en taxa i Stockholm, har jeg nu smidt mig på sengen i Los Angeles… På vejen fra lufthavnen blev det lige til middag med en ven og nu skal jeg bare have et hurtigt bad, og ellers bare direkte i seng. Meget meget træt.

I got in a cab in Stockholm 23 hours ago and now I’m lying on my bed in LA! Completely exhausted! Now I just need a quick shower and then I’ll crash:)

 Kommentarer (8)
 • Hej Acie, 🙂

  Hvad er din boligsituation i LA egentlig? Mente at jeg læste noget om at du skulle bo i hus? Hvor stort er det og skal du bare bo alene? 🙂 Ville elske at se nogle billeder fra det 😉 Lidt svært at forestille sig hvordan der er, når man sidder herhjemme i DK, derfor skønt hvis man kan sætte et billede på det hele.. 🙂
  Sorry hvis jeg kommer til at smiley-spamme!

 • Godt at høre, at du er kommet godt frem. Det bliver sgu spændende at følge med på dit eventyr – tak, fordi vi får lov 😀

 • Skønne billeder fra flyet, nu glæder jeg mig endnu mere til d. 26. hvor jeg sætter mig i en flyver til Las Vegas 🙂 Jeg ser frem til billeder fra LA og gode bud på shopping steder…skal nemlig også være en uge i LA i oktober….uhhiiii glæder mig helt vildt.

  P.S. Godt og hører du er kommet helt frem 🙂

 • Held og lykke derovre! Det skal nok blive så fedt. Stensikkert en oplevelse for livet.
  Jeg er netop hjemvendt fra en lang flyvetur fra Malaysia. Der så jeg også Glee meget af vejen 🙂 Det kan altså fjerne fokus fra ulideligheden ved at sidde i en flyver så mange timer.

 • Glæder mig til at følge dit liv i LA 😉

  Men flytter du tilbage til Stockholm igen efter endt ophold i Lala-land?

 • Glæder mig SÅ meget til Acie in LA eventyret! 🙂

  Min mand hælder til at skulle bo i LA, hvis vi en dag flytter til USA, så måske kan du få mig overbevist når jeg fremover følger dig derovre fra 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top