Du læser nu
Dag1

Dag1

Min gade! Ku ik’ tage et billede af mit eget hus pga modlys, så det blev til genboen istedet….


.. okay – det blev ikke til så mange billeder, for har slet ikke haft tid eller overskud til at knipse det mindste… startede dagen på min lokale Starbucks (Iced Mocha – I missed you!) og derfra gik turen til banken for at oprette konti, videre (med bus… crazy experience) til DMV-kontoret hvor jeg ventede i kø i 4½ time, derfra til Social Security kontoret med taxi, videre til AT&T med bus igen og derfra på apoteket og købe hårtørrer+glattejern+shampoo (hurra for 1 liter Redken for $20) og til sidst i WholeFoods med taxi og købe mad… 10 timer on the go… Og kraftigt ramt af jetlag… Har simpelthen været så svimmel hele dagen, men er heldigvis blevet bedre efter en gang hjemmelavet spaghetti bolo og en cola-light hjemme foran fjerneren:) I aften skal jeg tidligt i seng (…. det bliver ikke noget problem!), for imorgen tidlig kl 7 skal jeg sidder klar foran computeren til et telefonmøde i Danmark… Til den tid er kl nemlig 16 hos jer:)

 

Just a few snapshots from a really crazy day!!! I’ve been running around – from Brentwood to Santa Monica, later West LA, Westwood and then finally home again… Phew… completely beat again tonight! Just finished my dinner (home cooked… mhmmm.. needed that) and will crash very very soon:)

 Kommentarer (12)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top