Du læser nu
Morgenmøde

Morgenmøde

Morgenmøde
… Puh – det bliver meget Acie og meget lidt mode for tiden.. Sådan er det:) Nu er kl 9 og jeg har overstået dagens morgenmøde og vil ringe efter en taxa så jegk an komme afsted til social security kontoret og derefter videre til DMV-kontoret… I eftermiddag bliver jeg hentet af en af mine rigtigt gode venner fra København – han bor i Chicago, men er i LA over weekenden med nogle venner. Vi skal drikke drikke drinks på hans tagterasse i Venice Beach. Ciiiaao!


Sorry – there’s alot of Acie and not so much fashion these days! It’s 9AM and I just finished today’s morning meeting and will now call a cab and start today’s errand before I’m going to Venice Beach to hang out with a friend:)

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top