Anyone?

Anyone?

Acie vs jet-lag 1-0…. Jeg har sovet 9 timer i nat! Yes! Vågnede kl 9, frisk og veludhvilet… Og det føles goooodt! Min krop har endelig vænnet sig til de 9 timers tidforskel:) Aftenen i Venice Beach blev brugt på drengenes tagterasse og derfra gik turen til en virkelig hyggelig italiensk restaurant hvor vi spiste pasta med hummer og drak Gin&Tonics. Tjeeek. Ikke dumt. Derefter røg vi videre på bar, men jeg var helt færdig og blev til sidst kastet ind i en taxa, så jeg kunne komme hjem:)

Anyways – tilbage til skoene… er der nogen, der har set dem irl? Jeg er lidt bekymret for snuden, men ellers synes jeg de er ret nice… Could be!

Has anybody seen these irl?? I’m a little concerned about the front, but otherwise I’m thinking they’re pretty cool…. I mean.. Not that I need another pair of Acne wedges, but still…

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top