Du læser nu
Anyone?

Anyone?

Anyone?

Acie vs jet-lag 1-0…. Jeg har sovet 9 timer i nat! Yes! Vågnede kl 9, frisk og veludhvilet… Og det føles goooodt! Min krop har endelig vænnet sig til de 9 timers tidforskel:) Aftenen i Venice Beach blev brugt på drengenes tagterasse og derfra gik turen til en virkelig hyggelig italiensk restaurant hvor vi spiste pasta med hummer og drak Gin&Tonics. Tjeeek. Ikke dumt. Derefter røg vi videre på bar, men jeg var helt færdig og blev til sidst kastet ind i en taxa, så jeg kunne komme hjem:)

Anyways – tilbage til skoene… er der nogen, der har set dem irl? Jeg er lidt bekymret for snuden, men ellers synes jeg de er ret nice… Could be!

Has anybody seen these irl?? I’m a little concerned about the front, but otherwise I’m thinking they’re pretty cool…. I mean.. Not that I need another pair of Acne wedges, but still…

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top