Morgen i Brentwood

Morgen i Brentwood
Ahhh… sovemorgen i Casa Acie… Vild med det… Lige nu går morgenen med at zappe mellem “Teenmom” på MTV og “Real Housewifes of DC” – jeg kan næsten mærke, hvordan jeg bilver dummere by the second… Heh… Men sådan nogle morgener skal altså til engang imellem.. det er mærkeligt, at tænke på, at I allerede er godt igennem weekenden, mens min nærmest dårligt er startet endnu…

 

Just a snapshot from right now… I’m chilling in bed and it’s niiiiice….

4 kommentarer

  • Jeg tjekker gerne din blog flere gange i løbet af dagen, og det er en smule mærkeligt, at der ikke længere er nogen aktivitet før hen af eftermiddagen. Men det er jo klart nok, når du på det tidspunkt sover 😉
    Men det der med tidsforskel er sgu lidt underligt, når man tænker over det..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top