Du læser nu
Venice Beach

Venice Beach

Venice Beach

Venice Beach

Venice Beach

Venice Beach

Venice Beach
… er alt for træt til at kunne skrive noget som helst, så hermed får I lige lidt billeder fra Venice Beach istedet. Skal nok være lidt mere informativ, så snart jeg vågner, men lige nu er det et mirakel, at mit hovede ikke lander tungt på tastaturet… Helt færdig.. Igen.

I’m too tired to write anything – just got home from a magical evening at Venice Beach.. will be a little more informative tomorrow.. just completely beat right now… zzzZZz…

 Kommentarer (7)
 • Sikke nogle fantastiske billeder! Man kan naaaaesten maerke hvor varmt der er.. Jeg er pakket fuldstaendigt ind i taepper for at sidde 10 min paa min London altan 🙁 grr..

 • hej acie 😀

  hvor ser det skønt og varmt ud..
  jeg har ikke lige noget at opfange hvorfor du befinder dig derovre, men det er jo skønt. var der selv sidste sommer, så jeg vil anbefale dig at tage til Huntington Beach, det er ikke nær så turisten og emmer af surfer lifestile, virkelig fedt sted hvis man søger, ved ikke om der er nogle gode butikker da vi ikke så det, men der var så hyggeligt især om aftenen da der er over 1000 tændte bål på stranden, hvor folk sidder og hygger sig.

  skøn blog du har dig, fedt at den er så livlig og “verdensrejsende” 😀

  Mvh fra Caroline

 • Det er virkelig sjovt at se, hvordan det ser ud synes jeg! Også selvom du er for træt til de moderelaterede indlæg. Jeg synes bare det er hyggeligt, at du lader os følge lidt med i dit liv derovre.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top