Pauseskærm - Acie

Pauseskærm

Pauseskærm
… det er søndag formiddag og I er mange, der ligger med jeres laptops på maven og flipper nettet igennem… det gør jeg også selv om et par timer – inden jeg skal bikse brunch sammen til drengene.. Overambitiøst projekt – nogen der kender nogle gode brunch-retter jeg burde flotte mig med?!

Anyways – når I ser dette, så ligger jeg selv og savler på puden… og grynter lidt, mens jeg veltilfreds møver rundt i mit livs nye kærlighed.. en kærlighed, som er kingsize.. mhhmmmm… og indtil jeg vågner, tænkte jeg, at de her kunne udgøre det for en helt ok pauseskærm… bedre end prøvebillede ihvertfald;)

Found this pic on my camera, and figured it could do as a decent screen saver ’till i wake up… When you see this, I’ll be sound asleep far far away;)

7 kommentarer

  • Hej søde Acie
    Jeg sidder her og søndags net-shopper .. Det er ikke tosse 😉
    På mystisk vis kommer mine veje altid lige forbi de labre Admire, som du jo er den heldige ejer af. Jeg bliver nød til at høre dig hvordan de er at gå i , såden i længere tid? En ting er jo at de er en skønhed uden lige at se på, men føler man sig ‘ustabil’ i dem og hvordan er højden, efter man har haft dem på i nogle timer ?

    God søndag – Emilie

  • Haha, der ramte du virkelig plet! Jeg ligger faktisk lige præcis med min laptop på maven og kører netten igennem. Lyder lækkert med brunch i LA. God søndag!

  • Haha der ramte du lige præcis. Lå nemlig lige i sengen med laptoppen på maven, da jeg læste dit indlæg;) Og ja hvor er de fede!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top