Du læser nu
Pauseskærm

Pauseskærm

Pauseskærm
… det er søndag formiddag og I er mange, der ligger med jeres laptops på maven og flipper nettet igennem… det gør jeg også selv om et par timer – inden jeg skal bikse brunch sammen til drengene.. Overambitiøst projekt – nogen der kender nogle gode brunch-retter jeg burde flotte mig med?!

Anyways – når I ser dette, så ligger jeg selv og savler på puden… og grynter lidt, mens jeg veltilfreds møver rundt i mit livs nye kærlighed.. en kærlighed, som er kingsize.. mhhmmmm… og indtil jeg vågner, tænkte jeg, at de her kunne udgøre det for en helt ok pauseskærm… bedre end prøvebillede ihvertfald;)

Found this pic on my camera, and figured it could do as a decent screen saver ’till i wake up… When you see this, I’ll be sound asleep far far away;)

 Kommentarer (7)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top