Du læser nu
Breaking them in

Breaking them in

Breaking them in

Breaking them in

Breaking them in
… så røg de på for første gang.. wuhuuu!! De er virkelig gode at gå i og selvom det er lidt ligesom, at have et par fjollede stylter på fødderne, så synes jeg bare de giver Acie-garderoben et fint lille pift… Så sådan blev de altså stylet på den Acie-agtige måde:) Anledningen var en rainbow-roll… Ooog – så har jeg fået nyt krøllejern, som jeg er ret glad for. Det var virkelig billigt, men er virkelig effektivt.. Bonus.. Og jeg tænker, at Hollywood-hår må være på sin plads, når man faktisk er på de kanter…

 

Wearing the Acne Admire’s for the first time and I’m really pleased with them – it’s sort of like wearing a pair of really silly stilts, but they’re a fun addition to my otherwise pretty classical wardrobe, and they put a smile on my face – what more can you ask for?? Shoes – Acne, Knit – Vila, Jeans – Gina Tricot, Bag – MyFavourites.

 Kommentarer (8)
  • Kan vi få en anmeldelse af, hvordan de er at gå i ?
    Er de tunge , får man ondt i fusserne , føler mand sig ustabil .. eller er det bare det perfekte køb ?? 😀

  • Hej søde Acie!

    Jeg går med en lille drøm, som på en måde bliver større og større, om engang at tage til Stockholm eller i hvert fald Sverige, i et års tid eller to for at bo/arbejde. Derfor går mit spørgsmål lidt på, om du kunne lave sådan en Stockholms-guide, altså “sådan søger man job/lejlighed/venner/restauranter m.m. i Sverige”, det kunne være en lækker hjælp i hvert fald, hvis du har tid til det. 🙂 Og det ville da være nærliggende at spørge en, som selv har prøvet det.. 🙂

    Venlige pust fra Camilla

  • Smukt og helt rigtigt Hollywood-hår 🙂 Må jeg spørge hvilket krøllejern, du har købt? Jeg synes det er svært at finde et, der er nemt og hurtigt at bruge og som giver flotte krøller. Og hvad putter du i håret før og efter du krøller?

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top