Du læser nu
H&M Outerwear

H&M Outerwear

H&M Outerwear

H&M Outerwear
… jeg er klar over, at de fleste nok har set de her allerede:) Meeen – nu lander de snart i butik og så tænkte jeg, at det måske var interessant med en reminder… Nogle af jer vil også kunne genkende jakken fra dette måneds Sirene, hvor jeg havde valgt den som månedens bedste highstreetkøb – omend et dyrt af slagsen… Umiddelbart er jeg mest tændt på frakken, men jeg er spændt på at finde ud af hvad den koster – jakken vil koste 1799,- og skulle lande i butik i midten af denne måned… Men frakken har jeg ikke så meget info på:)

I’m know that most of you have probably seen these before, but I figured a reminder would be great, since they’re about to hit the stores:)

Foto: carolinesmode.com

 Kommentarer (12)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top