Du læser nu
Krøltop

Krøltop

Krøltop
… er lige vågnet, og så at der er et par stykker af jer, der har spurgt ind til mit garn… Så tænkte, at det var en blid start på morgenen:) Mit krøllejern er et billigt et jeg har købt herovre (amerikanske stik, u know) – det er fra ConAir, så jeg tror ikke man kan få det derhjemme!? Har aldrig set det ihvertfald:) Tromlen er 1inch (altså 2,5cm), som jeg ville kalde “mellemstørrelse” – det passer ret fint til mit hår og de krøller jeg gerne vil have:) Hårprodukterne er egentlig lidt tilfældigt – det her er de eneste hårprodukter jeg har med. Så en varmebeskyttende spray, en hårspray og min Dust:It for volumen og struktur…

I’ve been asked about my curling iron – it’s a cheap Conair one that I got at CVS.. Nothing major.. It’s has a 1inch barrel, which I think is perfect though:)

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top