Uiiiiij - Acie

Uiiiiij

Uiiiiij
… jeg kan slet ikke for armene ned over det her look.. det er mig.. hele efteråret.. har jeg lige besluttet… fantastisk simpelt og klassisk… og de der jeans med svaj er bare prikken over i’et, selvom jeg også sagtens kan se det fungere med skinnies…. yes… den der frakke skal jeg have set lidt nærmere på tror jeg… omend $170 også er en slags penge – men en klassisk camelfarvet uldfrakke er det vel sådan en som kommer til at hænge i skabet de næste 10år.. Og look’et er self all Zara;)

 

I’m waaaay excited about this look. So simple and classic – just perfect. Will have to go have a closer look at that coat – so sophisticated. It’s all Zara, btw:)

4 kommentarer

  • Uhh kan godt forstaa din kärlighed til jakken, den kan jo bruges i mange aar, og hvis du ar det i tankerne naar du köber den koster den jo närmest intet! 😉

  • Kære Acie! Tillykke med dit nye hjem, hvor er du bare superheldig! Du vil elske LA – jeg savner U.S of A. Enjoy, glæder mig til at få en daglig dosis America 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top