Du læser nu
Uiiiiij

Uiiiiij

Uiiiiij
… jeg kan slet ikke for armene ned over det her look.. det er mig.. hele efteråret.. har jeg lige besluttet… fantastisk simpelt og klassisk… og de der jeans med svaj er bare prikken over i’et, selvom jeg også sagtens kan se det fungere med skinnies…. yes… den der frakke skal jeg have set lidt nærmere på tror jeg… omend $170 også er en slags penge – men en klassisk camelfarvet uldfrakke er det vel sådan en som kommer til at hænge i skabet de næste 10år.. Og look’et er self all Zara;)

 

I’m waaaay excited about this look. So simple and classic – just perfect. Will have to go have a closer look at that coat – so sophisticated. It’s all Zara, btw:)

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top