Du læser nu
Breakfast!

Breakfast!

Breakfast!
… var løbet tør for cereal, så får klaret morgenmaden på min lokale CoffeeBean, da de er ved at ommøblere (?) Starbucks.. Meeeeh!!! Tilgengæld nyder jeg, at der er wifi og får klaret en masse arbejde og svaret på en masse mails. Wuhu. Effektiviteten længe leve!

I ran out of cereal, so I’m having breakfast at my local CoffeeBean, whilst getting some work done… Efficient!

 Kommentarer (4)
  • Kære Agurk,

    jeg nyder virkelig at følge din rejsen rundt i verden, men til tider får jeg ikke helt stillet min nysgerrighed. Jeg har selv planer om at drage udenlands så snart uddannelsen (og økonomien) tillader det. Så vil du ikke give et par gode råd til hvordan man kommer igang, finder et sted at bo (hvis man ikke har kontakter kloden rundt), ordner praktiske ting osv.? Medmindre du synes det er too private! Min egen plan er Stockholm, så gode råd tages imod med kyshånd!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top