Ferie - Acie

Ferie

Ferie
Laksemadder, gulerødder og super-seje Caroline på skærmen (man er jo gammel tennis-pige!).. Åh jaerh, det’ nice at have ferie… Har bare grov-hygget og slappet af hele dagen… Ligget på terassen, set fjerner (… er stadig ikke kommet igennem alle kanalerne) og spist god mad.. Wuhu.. Najs.

I’m reaaaally enjoying some vacation days… after working all summer it’s so nice to just unwind in the sun… and be able to watch US Open;)

9 kommentarer

  • Huset var møbleret og laksemadderne er bare røget laks, cream cheese, dild og lidt scallions. Ikke noget tosset – havde lidt til overs fra nogle lakseruller jeg havde lavet til brunchen forleden:)

  • Pssss, må jeg ikke høre hvad det er for noget lakse-mums du har der på din tallerken? Kunne godt bruge lidt ideer til frokost 🙂

  • Nice. Hvad siger du til at skrive mit speciale og så skal jeg nok holde ferie for dig mmm??

  • Hvordan har du som studerende fået fat på egen møbleret lejlighed?! Det må da koste kassen? Er dit ophold en udvekslingsaftale, har du fået stipendiat eller finansierer du det selv? Er bare lidt nysgerrig da jeg selv er ved at arrangere et semester i USA 🙂

  • Just curious, har du lejet en møbleret lejlighed eller er du bare afsindig hurtig til at skaffe alles? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top