Du læser nu
Gentagelse…

Gentagelse…

Gentagelse...

… I er flere, der ikke kan forstå hvorfor jeg har lange bukser på… eller hvorfor jeg gerne vil have en varm jakke… så nu gentager jeg lige mig selv – det er slet ikke så hjernedødt varmt herovre, som jeg tror, I er mange der går rundt og forestiller jer… Lige nu er det fx 18grader og støvregn her hos mig, og sådan har det været hele dagen. Men igår var det måske 25grader og solskin. Så det varierer meget. Generelt bliver det dog ret køligt om aftenen:) Så nej – det er ikke 35grader og hedebølge, som nogle af jer vist forestiller jer; man skal altså have lidt varmere tøj på, for ikke at fryse.

Just a little clarification – I’ve been getting some questions on why I’m wearing jeans and why I’d like a warmer jacket… and I think some of you have the wrong idea about the weather over here – it’s defo better than Scandinavia, but it’s still pretty cold right now.. And jeans and jackets are defo needed!

 Kommentarer (4)
  • Men så kom varmen 🙂 Har lige været tre uger i Topanga (imellem SM og Malibu) og der var sgu da 104 hver dag stort set 🙂 Selvfølgelig er der koldere nede ved vandet, men det var bestemt ikke jeansvejr før om aftenen.
    Hvordan har du det ellers i Santa Monica? Har du været en tur på 3. street promenade? Det er nok lige noget for dig. Og hvad med Melrose, de har også nogle fede butikker. Du skulle tage i Kitson, det er rigtig fedt, der ligger også en i Santa Monica, hvis det er der du bor 🙂
    Anyway, nok shoppingråd, det finder du jo selv ud af. Hav det fantastisk i Los Angeles, det er et smukt sted, jeg vender hele tiden tilbage 🙂

  • Hey.
    Du linkede for noget tid siden til en vildt fed spansk blog, der hed noget en mydaily..! Hvad hed den helt præcist? Der var nemlig en model derpå, som havde min fremtidige frits på hovedet.

  • Så kan jeg konkludere at vejret i LA i øjeblikket er nogenlunde det samme som i Bourgogne 🙂 Så blev jeg så meget klogere (troede også, det var ekstremt varmt!)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top