Incitamentet

Incitamentet
… til at gøre noget som helst ud af sig selv, er forsvindende småt, når dagens største projekt er at gå i WholeFoods og fylde kurven med godter, som man kan forsøde ferien med… næææh… ferie-fashion.. på den casual måde.. very nice…

Casual vacation outfit… Today’s biggest project was going to WholeFoods for snacks.. So why bother?! ūüôā

6 kommentarer

 • Silke: D. 20 September:)

  Mette: de sorte g√łr! de andre g√łr ikke synes jeg:)

  PanniPunktchen: eh??

  Kit: jeps… is mucho expensive:S

  Enya: som jeg allerede har skrevet √©n gang, s√• er det forkert… ved ikke hvad jeg ellers skal svare?!

 • Jeg ELSKER wholefoods, men jeg kan godt forst√• hvorfor den har f√•et √łgenavnet whole paycheck….

 • En ferie-uniform er bestemt heller ikke til at kimse af… kan se jeg flasher et lignende outfit i dag, i Oslo er det bare en fridags-uniform…. Lyder som om du nyder LA i bedste velg√•ende :o) Hvorn√•r slutter ferien for Acie??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top